LBC-NVK organiseert nieuwe Tour De Flandre voor onthaalouders

ma, 22/10/2018 - 15:06 -- Redactie

Ondertussen is de Tour de Flandre in onthaalouderskringen een vertrouwd begrip. Telkens wanneer er belangrijk nieuws is wordt die ronde van Vlaanderen door de LBC-NVK georganiseerd om alle onthaalouders de kans te geven om een antwoord te krijgen op al hun vragen. In het najaar van 2018 is het weer zover. De LBC-NVK komt opnieuw naar je toe

Krijg antwoord op al je vragen over het werknemersstatuut

Het komende werkjaar belooft heel interessant te worden voor onthaalouders. Dankzij de witte woede-acties en het sociaal akkoord voor de non-profit zullen niet alleen meer onthaalouders kunnen solliciteren voor een werknemersstatuut maar de loon- en werkvoorwaarden ervan worden ook verbeterd. Zit je met vragen over het werknemersstatuut, kom ze zeker stellen op de info-avond voor onthaalouders in je buurt. Schrijf je hier in voor de info-avond in je buurt.

Hoe gaat de LBC-NVK de pijnpunten van het huidige gebrekkige statuut aanpakken?

Maar wat als je geen werknemersstatuut hebt? De LBC-NVK heeft plannen om waar mogelijk pijnpunten in het huidige gebrekkige sociale statuut aan te pakken. Wil je daar alles over weten, dan kom je natuurlijk gewoon naar de info-avond in je buurt. Schrijf je hier in voor de info-avond in je buurt.

Reacties