De LBC-NVK wenst jou een hele fijne dag van de onthaalouder

12 oktober is de dag dat elke onthaalouder eens speciaal in de bloemetjes gezet wordt. Want jouw werk verdient respect, waardering en een fijne attentie. Onze leden ontvangen dit jaar een leuk kofferlabel “om samen met LBC Onthaalouders op stap te gaan”.

Op stap met de LBC-NVK om elke dag van het jaar de belangen van de onthaalouder te behartigen. Voor hulp en advies kan je steeds terecht in één van de vele secretariaten van de LBC-NVK.

Op stap met de LBC-NVK om te blijven ijveren voor een volwaardig werknemersstatuut voor alle onthaalouders.

We zijn tevreden dat het project werknemersstatuut ook na 2018 wordt verdergezet. Meer nog, dankzij onze acties wordt het werknemersstatuut verbeterd en uitgebreid.

Maar het werk is nog niet af. Wij willen dat de Vlaamse overheid een deftig groeipad met voldoende middelen voorziet en voluit kiest voor een werknemersstatuut. Van de federale overheid vragen wij dat het huidig statuut met betrekking tot de pensioenopbouw en berekening van de ziekte-uitkering verbeterd wordt.

Binnenkort nodigen wij jou uit voor een nieuwe reeks van een Tour de Flandre in jouw regio. Hou deze site, de enige echte website voor onthaalouders, dus zeker in de gaten.

Ondertussen wensen we jou een bijzonder fijne dag van de onthaalouder!