LBC-NVK organiseert nieuwe Tour De Flandre voor onthaalouders

Ondertussen is de Tour de Flandre in onthaalouderskringen een vertrouwd begrip. Telkens wanneer er belangrijk nieuws is wordt die ronde van Vlaanderen door de LBC-NVK georganiseerd om alle onthaalouders de kans te geven om een antwoord te krijgen op al hun vragen. In het najaar van 2018 is het weer zover. De LBC-NVK komt opnieuw naar je toe

Krijg antwoord op al je vragen over het werknemersstatuut

Het komende werkjaar belooft heel interessant te worden voor onthaalouders. Dankzij de witte woede-acties en het sociaal akkoord voor de non-profit zullen niet alleen meer onthaalouders kunnen solliciteren voor een werknemersstatuut maar de loon- en werkvoorwaarden ervan worden ook verbeterd. Zit je met vragen over het werknemersstatuut, kom ze zeker stellen op de info-avond voor onthaalouders in je buurt. Schrijf je hier in voor de info-avond in je buurt.

Hoe gaat de LBC-NVK de pijnpunten van het huidige gebrekkige statuut aanpakken?

Maar wat als je geen werknemersstatuut hebt? De LBC-NVK heeft plannen om waar mogelijk pijnpunten in het huidige gebrekkige sociale statuut aan te pakken. Wil je daar alles over weten, dan kom je natuurlijk gewoon naar de info-avond in je buurt. Schrijf je hier in voor de info-avond in je buurt.